“Palia” ve Beş Yeni Oyunla Rahatlayın

Palia, 1.800'den fazla oyundan oluşan GeForce NOW kütüphanesine katılan altı yeni oyunun bir parçası.

Palia, 1.800’den fazla oyundan oluşan GeForce NOW kütüphanesine katılan altı yeni oyunun bir parçası.

Singularity 6 Corporation‘ın oynaması ücretsiz, devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu Palia ile rahat bir dünyaya kaçış. Steam’de 200.000’den fazla istek listesine giren oyun, bu hafta bulutta kullanıma sunuldu.

Palia dünyasında geniş çiçek tarlalarından tepelik ormanlara ve kayalık plajlara kadar çok çeşitli farklı biyomlarda çiftçilik yapın, balık tutun, zanaat yapın ve dost canlısı köylülerle birlikte keşif yapın. Bu topraklarda yaşayın, rüya gibi bir ev döşeyin, kadim gizemleri çözün ve canlı bir çevrimiçi toplulukla etkileşime geçin. Palia’yı buluttan yayınlayarak cihazlar arasında büyüleyici bir maceraya hazır olun. GeForce NOW Ultimate ve Priority üyeleri, Ücretsiz üyelere göre sunuculara daha hızlı erişime ve daha uzun oyun oturumlarına sahip olur.

Oynama Zamanı

Singularity Six ve Paradox Interactive’den Millennia’da 10.000 yıl boyunca tarihin gidişatını şekillendirin. GeForce NOW üyeleri bu büyüleyici yolculukta kendi uluslarını özelleştirebilir, benzersiz özellik kombinasyonlarını keşfedebilir ve alternatif tarihlere uyum sağlayabilir.

Başa dön tuşu