JLab, Studio Pro ANC Kablosuz Kulaklık

JLab, en son yeniliği olan ve üstün konforla kesintisiz bir dinleme deneyimi vaat eden Studio Pro ANC kablosuz kulak üstü kulaklıklarının lansmanını duyurdu.

JLab, en son yeniliği olan ve üstün konforla kesintisiz bir dinleme deneyimi vaat eden Studio Pro ANC kablosuz kulak üstü kulaklıklarının lansmanını duyurdu.

JLAB Studio Pro ANC kablosuz kulak üstü kulaklıklar Argos ve Very’den 99,99 £ fiyatla temin edilebiliyor.

Markanın ses sistemine eklenen en son özellik, dört farklı gürültü kontrol modu ve Akıllı Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile dinleyicilere dikkati dağılmadan bir dinleme alanı sunarak kullanıcıların bir yandan keyif alırken en sevdikleri müzik, video ve podcast’lere kendilerini tamamen kaptırmalarını sağlıyor.

Akıllı hibrit ANC teknolojisine sahip kulaklıklar, çevresel değişikliklere sorunsuz bir şekilde uyum sağlayacak şekilde donatılarak kesintisiz ses mutluluğu sağlıyor. Dört mikrofonla tasarlanan Studio Pro ANC, istenmeyen gürültüyü etkili bir şekilde nötralize ederek kullanıcıların gittikleri her yerde odaklanmış ve kendilerini kaptırmış kalmalarına olanak tanıyor.

Çok yönlülüğü artıran ikili bağlantı seçenekleriyle zengin özelliklere sahip olan kulaklıklar, Bluetooth aracılığıyla çeşitli cihazlara kablosuz olarak bağlanabilir veya alternatif olarak birlikte verilen USB-C – 3,5 mm kabloyla bağlanabilir. Tek şarjla 45 saatten fazla etkileyici Bluetooth çalma süresine sahip olan kullanıcılar, uzun süreli dinleme oturumlarının keyfini kolaylıkla çıkarabilir.

Kişiselleştirme, üç özel EQ3 ses modu sunan Studio Pro ANC ile ön plana çıkıyor: JLab Signature, Balanced ve Bass Boost. Kullanıcılar, ek uygulamalar indirmeye gerek kalmadan ses deneyimlerini kendi tercihlerine uyacak şekilde daha önce hiç olmadığı şekilde özelleştirebilirler.

Konfor her şeyden önemlidir ve Studio Pro ANC, Form-Fit Earcups ve peluş Cloud Foam yastıklarıyla bunu fazlasıyla karşılıyor. Uzun süreli kullanım için ergonomik olarak tasarlanan bu katlanır kulaklıklar, seyahat, egzersiz veya günlük işe gidip gelme için mükemmel olan lüks bir his sağlar. Kulaklıkları bozulmamış durumda tutmak için bir taşıma çantası da sağlanmaktadır.

Kulaklık üzerindeki kolay ses seviyesi kontrollerine, parça navigasyonuna ve ANC ayarlarına olanak tanıyan sezgisel düğmeler sayesinde tam kontrol kullanıcının elindedir. Ek olarak, evrensel mikrofon kristal netliğinde arama kalitesi sağlarken, Siri ve Google Asistan gibi sanal asistanlarla uyumluluk, hareket halindeki kullanıcılar için ekstra bir kolaylık katmanı sağlıyor.

Temel Özellikler:

45+ saat Bluetooth çalma süresi
43 saatten fazla Bluetooth ve ANC çalma süresi
Dört mikrofonla Aktif Gürültü Önleme
Dört gürültü kontrol modu
Ultra rahat, Form-Fit Kulaklıklar ve peluş Cloud Foam yastıklar
Telefon görüşmeleri için evrensel mikrofon
Birlikte verilen USB-C – 3,5 mm kabloyla kablolu seçenek
JLAB Studio Pro ANC, Argos ve Very’den 99,99 £ fiyatla temin edilebilir.

Başa dön tuşu