Necrosmith 2 Şimdi PC ve macOS’ta

Tüm necromancerlara sesleniyorum! Necrosmith 2 artık Windows ve macOS'ta mevcut.

Tüm necromancerlara sesleniyorum! Necrosmith 2 artık Windows ve macOS’ta mevcut.

Necromancy dünyasına geri dönün! Bu sefer ölümsüzlerinizi korkunç canavarlara karşı diriltin, en yeni özellikleri kullanarak devler yaratın ve ordunuzu zafere taşımak için onları kontrol edin. Savaşa başlamak için emrinizi bekliyorlar!

Ölü bir adamın kara büyüyle yeniden canlandırılması gibi, büyücü simülatörü de geri döndü. Çeşitli fantastik ırkların yeteneklerini birleştirerek, farklı vücut parçalarından ölümsüzlerinizi birleştirin. Kulenizi yükseltin ve ona benzersiz bir görünüm kazandırın. Yöntemsel olarak oluşturulmuş bir dünyada düşman sürülerine karşı savaşın ve devleri kontrol altına alın. Ölümsüzlere dağların üzerinden uçma ve nehirlerde yüzme yeteneği verin, geceleri tamamen oluşturulmuş bir dünyayı keşfedin ve gündüzleri düşman ordularını savuşturun. Yeni bir hayata başla.

Bu sefer, her biri yüksek dağlar, akan nehirler veya kızgın lav gölleri gibi engellerin üstesinden gelmenize olanak tanıyan benzersiz yeteneklerle donatılmış farklı vücut parçalarından oluşan ordunuzu oluşturun. Kuleyi çeşitli eklentilerle yükseltin ve ona benzersiz bir görünüm kazandırın. Ve tüm orduyu ve kulenizi kolayca yok edebilecek devasa büyüklükteki yeni canavarlarla savaşmak için titanlar yaratın.

İşte Necrosmith 2’deki yenilikler:

Ordunuzu, her biri yüksek dağlar, akan nehirler veya kızgın lav gölleri gibi engellerin üstesinden gelmenize olanak tanıyan benzersiz yeteneklerle donatılmış çeşitli vücut parçalarından oluşan bir ordu oluşturun.

Gece ve gündüzün değişmesine dikkat edin. Karanlığın örtüsü altında ölümsüzleriniz daha güçlüdür, bu nedenle günün tehlikelerine hazırlanmak için elinizden geleni yapın.

Kuleyi çeşitli eklentilerle yükseltin ve ona benzersiz bir görünüm kazandırın. Büyüyen vücut parçaları ve size güçlü büyüler kazandıracak ve ölümsüz savaşçılarınızı geliştirecek teknosihirli cihazlar için nekro laboratuvarları inşa edin.

Tüm orduyu ve kulenizi kolayca yok edebilecek devasa büyüklükteki yeni canavarlarla savaşmak için titanlar yaratın.

Başa dön tuşu