Sharkoon, Kenar Işıklı SKILLER SGK40 Oyun Klavyesi

Sharkoon Technologies, yüksek performanslı, yüksek kaliteli bilgisayar bileşenleri ve çevre birimlerinin uluslararası bir tedarikçisi olarak SKILLER SGK40'ı tanıttı.

Sharkoon Technologies, yüksek performanslı, yüksek kaliteli bilgisayar bileşenleri ve çevre birimlerinin uluslararası bir tedarikçisi olarak SKILLER SGK40’ı tanıttı.

Çok Yönlü RGB Aydınlatma
Kenar Işığı, SKILLER SGK40’ın elmas kesim alüminyum muhafazasının arkasında yer alan bir LED şerittir ve tuşların olağan aydınlatmasına ek olarak başka bir RGB vurgusu sağlar. İndirilebilir yazılım aracılığıyla hem tuşların hem de Kenar Işığının aydınlatması kapsamlı bir şekilde özelleştirilebilir veya istenirse tamamen kapatılabilir.

Önceden Kurulmuş Doğrusal Anahtarlar
Klavyenin görsel özelliklerine ek olarak Sharkoon, SKILLER SGK40 ile tamamen oyun oynamaya kendini adamıştır ve tuşları Huano’nun doğrusal kırmızı anahtarlarıyla donatmıştır. Bunlar 45 gramlık düşük bir çalıştırma kuvveti gerektirir ve çalıştırma noktasına iki milimetrelik kısa bir mesafeye sahiptir. Üretici, tuşların en az 50 milyon tuş vuruşundan oluşan bir çalışma ömrüne sahip olduğunu belirtiyor.

Yazılım Aracılığıyla Kapsamlı Oyun Özellikleri
SKILLER SGK40, diğer şeylerin yanı sıra medya kontrolü için çeşitli fonksiyon tuşlarına sahiptir. Buna ek olarak yazılım, klavyenin çok çeşitli yönlerini özelleştirmek için kullanılabilir ve ayrıca toplamda 391’e kadar kayıtlı eylemle karmaşık makroların oluşturulmasına olanak tanır. Makrolar 20’ye kadar oyun profilinden herhangi birine atanabilir. Özellikle önemli olan herhangi bir makro, gerektiğinde hızlı bir şekilde dağıtılmak üzere ayrı bir anahtara atanabilir.

Fiyat ve Stok Durumu
SKILLER SGK40 artık siyah renkte mevcuttur ve daha parlak renkli kurulumlar için beyaz versiyonu, yakında üreticinin önerdiği 59,90 € fiyatla satışa sunulacaktır.

Başa dön tuşu