Bu haftanın yeni oyunları

Gelecek hafta yılın en çok heyecan duyulan AAA oyunlarından biri çıkacak ve oyunun ilk ön izlemeleri, oyunun büyük ölçüde bu heyecanı yakalayabileceğini gösteriyor.

Starfield / Bu haftanın AAA şampiyonluğu / 6 Eylül Çarşamba

Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4’ün ödüllü yaratıcıları Bethesda Game Studios’un 25 yılı aşkın süredir çıkardığı ilk yeni evrendir. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğiniz karakteri yaratın ve İnsanlığın en büyük gizemini yanıtlamak için destansı bir yolculuğa çıkarken, eşsiz bir özgürlükle keşfedin. 2330 yılında insanlık güneş sistemimizin ötesine geçerek yeni gezegenlere yerleşti ve uzay yolculuğu yapan bir insan olarak yaşadı. Bethesda Game Studios’un en büyük ve en iddialı oyununda, galakside nadir eserleri arayan son uzay kaşifleri grubu olan Constellation’a katılacak ve uçsuz bucaksız uzayda gezineceksiniz.

Kobold Castle / Pazartesi 4 Eylül

Kobold Castle, kuşatılmış bir kalenin duvarında geçen 2 boyutlu bir arenada hayatta kalma oyunudur. 4 kobold savunucusundan biri olarak, tehlikeli saldırgan dalgalarına karşı hattı tutmalı, yükseltmeleri ve güçlendirmeleri toplamalı ve çeşitli düşmanları ve patronları yenmelisiniz. Mümkün olduğu kadar hayatta kalmaya çalışın!

Rune Factory 3 Special / Salı 5 Eylül

Rune Factory 3 Special‘da, yarı insan, yarı yünlü baş kahraman Micah rolünde, insanlar ve canavarlar arasındaki kadim ayrılığı ortadan kaldırın. RPG ve Life-sim türlerinin karışımını mükemmelleştiren serideki bir klasiği yeniden ziyaret ederken çiftçilik yapın, savaşın ve aşık olun.

Chants of Sennaar / 5 Eylül Salı

Efsaneye göre bir gün bir gezgin, birbirleriyle iletişim kuramayan Kule Halklarını yeniden bir araya getirecek. Babil efsanesinden ilham alan büyüleyici bir evrende eski dilleri gözlemleyin, dinleyin ve deşifre edin.

Wildstrive / Çarşamba 6 Eylül

Wildstrive – açık dünya birinci şahıs hayatta kalma oyunudur. Aletler üretin, kamp kurun, mahsulleri hasat edin, araziyi keşfedin, vahşi hayvanları evcilleştirin ve savaşın. Doğaya meydan okuyun ve kayıp adanın gizemini çözün!

Void Crew / Perşembe 7 Eylül

Uzayda çığlığınızı kimse duyamaz… arkadaşlarınız dışında! Mürettebatınızı toplayın, uzay geminizi yönetin ve destansı bir maceraya hazırlanın. Korkunç düşmanlarla savaşın, değerli ganimetleri kurtarın, tekrar tekrar ölün; bu arada insanlığın kaybettiği toprakları birlikte geri alın.

NBA 2K24 / 8 Eylül Cuma

NBA 2K24‘te basketbol kültürünü deneyimleyin. MyCAREER’da bol miktarda aksiyonun ve sınırsız kişiselleştirilmiş MyPLAYER seçeneklerinin keyfini çıkarın. MyTEAM’de mükemmel kadronuzu oluşturun. PLAY NOW’da favori NBA ve WNBA takımlarınızla oynarken daha hızlı tepki veren oyun tarzını ve gösterişli görselleri hissedin.

2 Yorum

  1. oyunların çoğuna ulaşmak zor. fiyatları çok pahalı. oyunkolikler için sıkıntı olmaz ama bizim alabilmemiz baya sıkıntılı.

  2. Bu oyunları eskittim. Yenilerine yelken açtık artık. Emeğinize sağlık.

Başa dön tuşu