Logitech ince özel bir klavye ile piyasada

Logitech, kişisel ve iş bilgisayarlarındaki deneyimi basitleştirmek için tasarlanan Signature Slim K950 Kablosuz Klavyeyi, Signature Slim Combo'yu ve Signature Slim Combo for Business'ı tanıttı.

Logitech, kişisel ve iş bilgisayarlarındaki deneyimi basitleştirmek için tasarlanan Signature Slim K950 Kablosuz Klavyeyi, Signature Slim Combo’yu ve Signature Slim Combo for Business’ı tanıttı.

Hem profesyonel hem de kişisel görevler için tek bir çalışma alanına sahip kişiler için Signature Slim ürünleri, evde veya ofiste güzel görünen, güzel tasarlanmış çözümlerdir. Tipik giriş seviyesi klavyelerden daha fazla özelliği ve zaman kazandıran yazılım özelleştirmesi ile bu klavye, masa başında iş ve yaşamı yönetmek için kusursuz, büyülü bir deneyim yaratır.

Core Kişisel Çalışma Alanı Çözümleri genel müdürü Art O’Gnimh, “Signature Slim klavyeyi, iş, yaşam ve aradaki her şeyle dengede duran birçok kişiye yardımcı olmak için iki yıl önce tanıttığımız Signature farenin mükemmel arkadaşı olarak yarattık” dedi. Logitech’te iş. “Signature Slim, hem ev hem de iş bilgisayarlarınıza zahmetsizce bağlanarak profesyonel ve kişisel dünyaların kontrolünü elinizde tutmanıza yardımcı olur.”

Signature Slim Combo, Grafit ve Kirli Beyaz renk seçenekleriyle Signature Slim K950 kablosuz klavye ve Signature Plus M750 kablosuz fare (Kuzey Amerika’da M750L) içerir. Tek bir dokunuşla evdeki masaüstü bilgisayarlar ve iş dizüstü bilgisayarları arasında iş ve evin harmanlandığı, yazıldığı ve tıklandığı dinamik yaşam tarzlarına hitap ediyor. Sessiz klavye tuşları, sessiz fare tıklamaları ve SmartWheel ile hızlı ve hassas kaydırma sayesinde odaklanın ve rahatsız edilmeyin.

Signature Slim K950, tanıdık dizüstü bilgisayar benzeri yazı yazmayı ince bir tasarımla masaya getiriyor. Signature Slim Combo ve Klavye deneyiminizi geliştirecek yazılımımız Logi Options+ App ile masa başında geçirdiğiniz süreyi ve günlük görevlerinizi optimize edin. Ses seviyesi kontrolü, oynat/duraklat ve sessize alma/sesi açma gibi kısayollarla iş ve eğlence arasında kolayca geçiş yapın veya gününüzü tek bir tuş vuruşuyla otomatikleştirerek tekrarlanan eylemleri atlamanızı sağlayan Akıllı Eylemler’i kullanın. tek dokunuşla.

Günümüzün iş gücünü donatan BT ekipleri için Signature Slim Combo for Business, toplu dağıtım için mükemmel bir fiyat noktasında yeni bir standart sunuyor. Kombinasyon, sıkışık kablosuz ortamlarda bile güvenilir bağlantılar için Logi Bolt güvenli kablosuz teknolojisiyle donatılmıştır. Signature Slim Combo ile BT ekipleri, tek bir klavye ve fareyi küresel iş gücünün tamamına toplu olarak dağıtabilir ve küresel müşteri desteğiyle ekiplerinin cihazlarının sağlıklı ve güncel olduğundan emin olmak için Logitech Sync aracılığıyla cihazları uzaktan izleyebilir. Kombinasyon Windows, macOS, Chrome OS ve diğer önde gelen işletim sistemleriyle uyumludur.

Sürdürülebilirlik Yaklaşımı

Signature Slim K950 ve Signature Slim Combo, Logitech’in insanların yaşamlarını iyileştiren ürün deneyimleri yaratma hedefi doğrultusunda tasarlandı. Bu, her tasarım kararının bir parçası olarak çevresel ve sosyal etkilerin dikkate alınması anlamına gelir. Her iki ürün de diğer Logitech ürünleri gibi karbon nötr sertifikalıdır ve kağıt ambalajlar FSC sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan gelmektedir. Signature Slim K950 ve Signature Slim Combo’daki plastik parçalar, eski tüketici elektroniklerindeki kullanım sonu plastiğe ikinci bir hayat vermek için sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içerir – Grafit için %62, Kirli Beyaz için %48 (Signature Slim K950) ), Grafit için %61, Kirli Beyaz için %25 (Signature M750) ve Grafit için %63, Kirli Beyaz (Signature M750L) için %26.

Fiyatlandırma ve Stok Durumu

Grafit ve Kirli Beyaz Signature Slim K950 Kablosuz Klavye ve Signature Slim Combo, Mart 2024’te www.logitech.com adresinde ve diğer küresel perakendecilerde sırasıyla 79,99 ABD Doları ve 99,99 ABD Doları önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.

Grafit renginde İşletmeler için Signature Slim Combo, www.logitech.com adresinden ve yetkili satıcılar aracılığıyla 99,99 $ karşılığında edinilebilir.

Başa dön tuşu