Cooler Master, Q300L V2 mATX Kasasıyla piyasada

Cooler Master, mATX formunun tam potansiyelini ortaya çıkarmak için tamamen yeni Q300L V2‘nin piyasaya sürülmesiyle orijinal MasterBox Q300L mATX kasasından bazı şeyleri birkaç adım öteye taşıyor.

mATX’e yönelik süregelen bir bağlılık olan Q300L V2 kasa‘daki yenilikler, alan ve estetikten ödün vermeden verimliliği artırma ve üstün performans sunuyor.

Q300L V2’nin özellikleri:

Yeni Nesil Bağlantı: G/Ç paneline bir USB 3.2 Gen 2×2 Tip C bağlantı noktası ekleyerek 20 GB/s’ye varan hızlı veri aktarım hızları sağlar.

Kompakt Tasarım, Tam Boyutlu PSU Özelliği: Yalnızca 370 mm x 370 mm ölçülerine rağmen, yerden tasarruf sağlayan bu mATX kasa, standart bir ATX PSU’yu rahatça barındırabilir.

Optimize Edilmiş Toz Filtresi: Yeniden tasarlanmış desenli toz filtresi, hava akışını optimize eder ve bilgisayarın temiz, serin bir iç mekana sahip olmasını sağlar.

Düzenli Kablo Yönetimi: Anakart tepsisinin arkasındaki 28 mm’lik alan sayesinde kabloları gizlemek ve temiz bir yapıyı korumak kolaydır.

Üstün Termal Performans: Delikli ön, üst ve alt bölümler olağanüstü termal yönetimi sağlıyor.

Temperli Cam Yan Panel: Kullanışlı kelebek vidalarla sabitlenen 4 mm kalınlığındaki temperli cam yan panel ile yapınızı sergileyin.

Performansı kompakt tasarımla birleştiren bir mATX yapısı planlıyorsanız, Q300L V2 mükemmel ortağınızdır.

Başa dön tuşu